Open vacancy Loviisan kaupunki

Psykologi

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskusLoviisa
Työavain: 
171596
Hakuaika alkaa: 
6.3.2018
Hakuaika päättyy: 
29.3.2018 12.00
Palkka: 
3 660 euroa
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.5.2018
Työn kuvaus

Haemme psykologia Loviisan perheneuvolaan. Perheneuvolassa työskentelee psykologi ja sosiaalityöntekijä. Perheneuvola kuuluu psykososiaalisen yksikön moniammatilliseen tiimiin.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn osaavassa työyhteisössä. Työ on monipuolista ja sisältää tukikäyntejä sekä hoidollista työtä lasten, nuorten ja heidän vanhempiensa kanssa. Työ edellyttää joustavuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että moniammatillisen tiimin jäsenenä ja verkostossa.

Psykologin tehtäviin kuuluvat mm. perhetilanteen kartoittaminen, lasten ja nuorten psykologinen arviointi ja sen pohjalta hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu yhteistyössä työparin tai moniammatillisen verkoston kanssa.

Työ alkaa 2.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus tai muu vastaava lasten ja perheiden kohtaamiseen valmiuksia antava erikoistumiskoulutus lasketaan eduksi. Työkokemus perheneuvolatyöstä tai lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä terapeuttisesta työstä katsotaan eduksi, samoin kokemuksia ryhmien ohjaamisesta. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta. Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta. Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

palvelupäällikkö Jaana Iivonen, puh 0440 555 471, jaana.iivonen@loviisa.fi