Open vacancy Kaarinan kaupunki

Sosiaalityöntekijä

Kaarinan kaupunkiKaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Työavain: 
171747
Hakuaika alkaa: 
9.3.2018
Hakuaika päättyy: 
23.3.2018 15.00
Palkka: 
3081,00 €
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.4.2018
Työn kuvaus

Kaarinan terveyspalveluiden Mielenterveys- ja päihdeyksikkö Vintissä on haettavana Sosiaalityöntekijän virka.

Vintin sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden hoidon ja kuntoutuksen arviointi ja palvelujen järjestäminen. Sosiaalityöntekijä on asiantuntija Vintin asiakkaiden palveluohjauksessa ja tekee tiivistä yhteistyötä muiden Vintin työntekijöiden kanssa. Sosiaalityöntekijä koordinoi päihde- ja mielenterveyskuntoutuksia.

Työhön kuuluu päihdehuollon-, palveluasumisen- sekä toimeentulotuen päätökset Vintin asiakkaille. Lisäksi sosiaalityöntekijä on jäsenenä monessa eri mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden hoidon järjestämisen yhteistyötiimissä.

Tarjoamme mieleniintoisen ja monipuolisen työn mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Lisäksi hakijalta edellytetään perehtyneisyyttä mielenterveys- ja päihdeasioihin, sekä niihin liittyvän lainsäädännön tuntemusta.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on ylempi korkeakoulututkinto,johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä. (Laki 272/2005,3§)
Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan on esitettävä terveydentilastaan hyväksytty todistus, jossa on huomioitu Tartuntatautilain 48 § edellyttämä rokotussuoja. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Hyvinvointipalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12, 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Organisaation kuvaus

Kaarina on yli 33 000 asukaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Olemme tutkitusti Suomen halutuin asuinpaikka ja luovin kunta. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Yhteystiedot

vs. Johtava ylihoitaja
Pia Kirjonen
puh. 050-5954001
pia.kirjonen@kaarina.fi

Johtava ylilääkäri
Erkki Tuomaala
puh. 050-5954003
erkki.tuomaala@kaarina.fi

Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Pauliina Välivaara p. 050 314 6197
pauliina.valivaara@kaarina.fi