Open vacancy Oulaisten kaupunki

Perhetyöntekijä

Oulaisten kaupunkiPerusturvaOulainen
Työavain: 
171960
Hakuaika alkaa: 
8.3.2018
Hakuaika päättyy: 
23.3.2018 14.00
Palkka: 
KvTes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.4.2018
Työn kuvaus

Haemme perhepalvelujen tulosalueelle perhetyöntekijän toimivapaan sijaista. Sijaisuus kestää 13.8.2018 saakka, mahdollisesti jatkuen pitempään. Perhetyöntekijä työskentelee eri perhetyön muodoissa sekä lastensuojelun että sosiaalihuoltolain mukaisissa asiakkuuksissa. Työn painopiste on ehkäisevässä perhetyössä. Vauvaperhetyötä tehdään yhteistyössä neuvolan kanssa. Lisäksi lapsiperheiden kotipalvelu kuuluu perhetyöntekijän toimenkuvaan.

Perhetyöllä tuetaan vanhempia lapsen kasvatukseen ja kehitykseen liittyvissä asioissa ja työskennellään käytännön arjessa yhdessä vanhemman kanssa. Monimuotoisen, suunnitelmallisen ja pitkäjänteisen työskentelyn tarkoituksena on perheiden voimavarojen vahvistaminen, vuorovaikutuksen parantaminen ja perheiden hyvinvoinnin tukeminen.

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Työskentely edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, pitkäjänteisyyttä ja taitoa toimia sekä itsenäisesti että työparin kanssa. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 § 1 momentin mukaan sosionomin tai 3 § 2 momentin mukaan lähihoitajan tutkinto.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KvTes:n mukaan. Työaika on 38,75 h/viikko. Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia. Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Yhteystiedot

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (myös kopiot opinto- ja työtodistuksista) www.kuntarekry.fi.
Hakemuksen todistusjäljennöksineen voi toimittaa myös paperiversiona osoitteella Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta,
Lautatarhankatu 7 A, 86300 OULAINEN. Kuoreen merkintä Hakemus.
Lisätietoja antavat perusturvajohtaja Rainer Kolppanen p.044 4793 280 ja johtava sosiaalityöntekijä Raija Saarenpää p. 044 4793 281. Sähköposti muotoa:etunimi.sukunimi@oulainen.fi.