Open vacancy Inarin kunta

Kaksi sosiaalityöntekijän määräaikaista virkaa

Inarin kuntaSosiaalityöPiiskuntie 2Inari
Työavain: 
171970
Hakuaika alkaa: 
8.3.2018
Hakuaika päättyy: 
23.3.2018 15.00
Palkka: 
Kvtes:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kaksi lastensuojelun sosiaalityöntekijän määräaikaista virkaa

1. Määräaikainen virka 31.12.2018 saakka
2. Määräaikainen viransijaisuus 31.8.2018, jonka jälkeen virka mahdollisesti täytetään vakinaisesti

Määräaikaisiin sosiaalityöntekijän virkoihin sisältyy lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset selvitykset ja tehtävät. Lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä vastaat lastensuojelun avohuollon suunnitelmallisesta toteuttamisesta yhteistyössä moniammatillisen verkoston kanssa. Tehtäviin kuuluu lisäksi päivystävän sosiaalityöntekijän työtehtävät. Työn tueksi tarjoamme viikoittaiset tiimipalaverit ja mahdollisuuden työnohjaukseen.

Lastensuojelutyössä on kolme sosiaalityöntekijää, perhetyöntekijä ja yksi määräaikainen perhetyöntekijä. Lisäksi sosiaalityön tulosalueella on sosiaalityön johtaja, kolme sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja ja päihdetyöntekijä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää saman lain 12 §:n mukaisesti. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja yhteistyötaitoja sekä halua kehittää sosiaalityötä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 003,68 €/kk, mutta voit myös esittää oman palkkatoiveen. Lisäksi maksetaan KVTES:n mukaiset etuudet. Viroissa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista on valitun toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja toimitettava nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Virkaan haetaan jättämällä hakemus liitteineen Inarin kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista tehdä sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Inarin sosiaali- ja terveyslautakunta, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo.

Organisaation kuvaus

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.

Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa sosiaalityön johtaja Mirka Linna, puh. 040 582 6902 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@inari.fi.