Open vacancy Kittilän kunta

Lähihoitajan sijaisuuksia/Kotihoito

Kittilän kuntaKittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimiValtatie 15Kittilä
Työavain: 
171972
Hakuaika alkaa: 
14.3.2018
Hakuaika päättyy: 
6.4.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Kotihoidossa lähihoitaja työskentelee asiakkaan kotona itsenäisesti. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti hoitotyön perustehtäviä ja työ tapahtuu kolmessa vuorossa. Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä. Opiskelijana saat myös hyvää työkokemusta ja opit paljon uusia asioita ammattitaitoisen työyhteisön kanssa.

Arvostamme työkokemusta vastaavista tehtävistä vanhustyössä, asiakaslähtöistä työskentelytapaa sekä joustavuutta ja yhteistyökykyä.

Työntekijässä arvostamme myös innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Huomioimme sijaisuuksiin myös alan yli 18 vuotiaat opiskelijat, joilla on riittävät valmiudet työtehtävien hoitoon.

Haemme myös keikkailevia hoitajia kotihoitoon. Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin tehtäviin ja arvokasta työkokemusta. Keikkatyötä voi tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työ ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi halutessasi avautua mahdollisuuksia pitempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus osoitteella: carita.saarinen(at)kittila.fi tai sähköisen hakulomakkeen kautta.

Otsikoithan hakemuksesi " Hakemus kesätyö".

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Yhteystiedot

Kotihoidon ohjaaja Carita Saarinen puh. 040 7160245, carita.saarinen(at)kittila.fi