Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Ympäristöterveydenhuollon johtajan virka

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä KallioAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
172017
Hakuaika alkaa: 
8.3.2018
Hakuaika päättyy: 
6.4.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa hyvinvointi- ja terveyspalvelut sisältäen ympäristöterveydenhuollon palvelut Alavieskan ja Sievin kunnille sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupungeille.

Terveyspalveluissa on haettavana 6.4.2018 klo 16 mennessä

YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON JOHTAJAN virka

Ympäristöterveydenhuollon johtaja toimii ympäristöterveydenhuollon tulosalueen johtajana. Tulosalue on jaettu kahteen yksikköön; terveysvalvonta ja eläinlääkintähuolto. Ympäristöterveydenhuollon johtaja kuuluu terveyspalveluiden toimialan johtoryhmään ja lisäksi on läsnäolo- ja puheoikeus kuntayhtymän yhtymähallituksessa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja valittavalta edellytetään kansanterveyslain (928/2005) 41§:n, elintarvikelain (23/2006) 35§:n ja terveydensuojelulain (763/1994) 7§:n 3 momentin mukaista pätevyyttä sekä tehtävään soveltuvaa hyvää kokemusta toimialasta. Lisäksi edellytetään esimieskokemusta, muutostilanteiden hallintakykyä, kehittävää työotetta ja hyvää suomen kielen taitoa. Palkkaus määräytyy kunnallisen virkaehtosopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työterveyshuollon antama todistus terveydentilastaan. Työpaikka on savuton.

Tarjoamme haasteellisia esimiestehtäviä ja miellyttävän työympäristön asiantuntijaorganisaatiossa.

Lisätietoja antaa terveyspalvelujohtaja Päivi Peltokorpi p. 044 419 5002, paivi.peltokorpi@kalliopp.fi tai johtava ylilääkäri Risto Olli p. 044 419 5020, risto.olli@kalliopp.fi

Hakemukset virkaan lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai kirjeitse opinto- ja työtodistusjäljennöksineen, joita ei palauteta, 6.4.2018 klo 15 mennessä osoitteella: Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Päivi Peltokorpi, Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska.

Lisätietoja Peruspalvelukuntayhtymä Kalliosta: www.kalliopp.fi.

Ylivieska 7.3.2018
terveyspalvelujohtaja

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa terveyspalvelujohtaja Päivi Peltokorpi p. 044 419 5002, paivi.peltokorpi@kalliopp.fi tai johtava ylilääkäri Risto Olli p. 044 419 5020, risto.olli@kalliopp.fi