Open vacancy Carea

Logistikko

CareaKymenlaakson keskussairaalaKotkantie 41Kotka
Työavain: 
172101
Hakuaika alkaa: 
8.3.2018
Hakuaika päättyy: 
22.3.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme logistikkoa keskussairaalan leikkausyksikköön

Logistikko ylläpitää leikkausyksikön varastojen ja hyllyjen järjestystä ja huolehtii tuotteiden tilauksista. Logistikon tehtäviin kuuluvat esimerkiksi erilaisiin toimenpiteisiin tarvittavien tarvikkeiden keräily ja erilaisten toimenpidekärryjen täydentäminen tarvittavilla tarvikkeilla.

Sopivin koulutus logistikon tehtävään on esimerkiksi lähihoitajan tai välinehuoltajan tutkinto ja hoitologistikon lisäkoulutus. Leikkausyksikön logistikolla täytyy olla paineensietokykyä, muutosvalmiutta ja asiakaspalvelutaitoa. Haluamme, että valitulla on hyvät työyhteisötaidot sekä kykyä ja intoa kehittää omaa tehtäväänsä ratkaisukeskeisesti. Työntekijän on pystyttävä osallistumaan moniammatilliseen tiimityöskentelyyn.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuna.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Palveluesimies Sirpa Hell p. 044 223 1692
sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi