Open vacancy Haapaveden kaupunki

Lähihoitaja

Haapaveden kaupunkiHaapaveden kaupunki, Perusturva, VanhuspalvelutKirkkotie 17Haapavesi
Työavain: 
172149
Hakuaika alkaa: 
9.3.2018
Hakuaika päättyy: 
23.3.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
23.4.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen hoito- ja hoivapalveluiden tulosalueella on haettavana 6 lähihoitajan tointa.
Asumispalveluissa on kolme (3) lähihoitajan toimea, joista 1 varalähihoitajan toimi.
Kotihoidossa on kolme (3) lähihoitajan toimea.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8§ mukainen lähihoitajan kelpoisuus. Arvostamme kiinnostusta vanhustyöstä ja sen kehittämisestä, - hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä - ennakkoluulottomuutta. Hoitotyön yhtenä kulmakivenä on kuntouttava hoitotyö. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Työssä vaaditaan itsenäistä otetta, kykyä organisoida oma työ, kykyä toimia tiimissä ja pystyä tekemään päätöksiä oman asiantuntijuuden piirissä.

Kotihoidossa edellytämme auton käyttömahdollisuutta ja ajokorttia.

Työaika on 38,75 h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on neljä (4) kuukautta. Koeaikana lääkehoidon tentit on suoritettava hyväksytysti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja yötyön sopivuudesta.

Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa. Hakuilmoitukseen merkintä hakeeko toimea asumispalveluista ja/tai kotihoidosta.

Organisaation kuvaus

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita. Työpaikkamme on savuton.

Yhteystiedot

Asumispalveluiden osalta vastaa palveluesimies Tiina Sainio 044-7591 610 arkisin klo 8 - 9.
Kotihoidon osalta vastaa hoito- ja hoivapalvelupäällikkö Marko Niiranen 044 - 7591 276.