Open vacancy Carea

Palvelusihteeri

CareaCarea, PsykiatriaIlmarinkuja 3, 7.krsKouvola
Työavain: 
172153
Hakuaika alkaa: 
9.3.2018
Hakuaika päättyy: 
25.3.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme osaaja?

Nyt haemme palvelusihteeriä Kouvolan nuorisopsykiatrian poliklinikalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn aloituspaikka on Kouvolan keskustan Ässätornissa.

Palvelusihteerin päätehtävänä poliklinikalla on tuottaa asiakkaan hoitoprosessiin asiakaspalvelua sisältävät ja olennaisesti sihteerin työhön liittyvät tukipalvelut. Ulkoisen ja sisäisen asiakaspalvelun lisäksi tehtävään sisältyy olennaisesti asiakirjahallinnon tekninen osaaminen ja sen sujuva toteuttaminen, tekstinkäsittely, asiakaslaskutus, tilastointi ja arkistointi. Potilastietojärjestelmänä on Effica.

Tehtävässä edellytetään alempaa korkeakoulututkintoa, ammatillista perustutkintoa tai vastaavia aikaisempia tutkintoja. Hakijan eduksi katsotaan kokemus terveydenhuoltoalan palvelusihteerin töistä ja mielenterveyslain tuntemus.

Etsimämme palvelusihteeri on asiakaspalveluhenkinen, kehitysmyönteinen ja hän omaa kyvyn toimia moniammatillisessa tiimissä. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä sopeutumiskyky nopeasti vaihtuvissa tilanteissa ovat ehdoton apu työskentelyssä.

Työ alkaa 2.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Nuorisopsykiatrian palvelutoiminnan esimies Ulla Metsärinne
ulla.metsarinne@carea.fi tai puh. 0442231477
Palvelutoiminnan esimies Camilla Seppälä camilla.seppala@carea.fi tai puh. 0442231487
Palvelukoordinaattori Anu Niemi anu.niemi@carea.fi tai puh. 0442231499