Open vacancy Carea

Musiikkiterapeutti psykiatriaan

CareaCarea, PsykiatriaKouvola
Työavain: 
172154
Hakuaika alkaa: 
8.3.2018
Hakuaika päättyy: 
28.3.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
16.4.2017
Työn kuvaus

Haemme Kymenlaakson psykiatrisen sairaalan toiminnalliseen kuntoutukseen musiikkiterapeutin sijaista.

Musiikkiterapiaa toteutetaan psykiatriassa yksilö- ja ryhmäterapiana. Musiikkiterapeutti toimii moniammatillisissa työryhmissä oman alan asiantuntijana ja vastaa musiikkiterapian kehittämisestä ja konsultoi ja kouluttaa tarvittaessa muuta henkilöstöä. Musiikkiterapeutti vastaa terapiassa käytettävien välineiden huollosta, toiminnasta ja hankinnasta.

Kelpoisuus tehtävään on musiikkiterapeutin koulutus (Sumuke-kriteerit). Työ edellyttää tietoa psykiatriasta ja psykosomaattisista sairauksista sekä taitoa soveltaa musiikkiterapian keinoja asiakaslähtöisesti käytäntöön eri ikäryhmille.
Työssä tarvitaan taitoa kohdata hyvinkin erilaisia elämäntilanteita ja erilaisia oireita omaavia asiakkaita. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja suhteessa asiakkaaseen, hänen verkostoonsa, yhteistyötahoihin ja työryhmään.

Työssä tarvitaan kykyä itsenäiseen harkintaan ja päätöksentekoon lakien ja asetusten, hoitosuositusten sekä työntekijän osaamisen, ammattitaidon ja kokemuksen pohjalta.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuna.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Palvelutoiminnan esimies Taina Vuorinen
p. 044 223 1406, taina.vuorinen@carea.fi