Open vacancy Carea

Fysioterapeutti psykiatriaan

CareaCareaKouvola
Työavain: 
172155
Hakuaika alkaa: 
8.3.2018
Hakuaika päättyy: 
28.3.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme fysioterapeuttia Kymenlaakson psykiatriseen sairaalaan (KYPS).

Tehtävinä ovat:
- Fysioterapeuttinen arviointi ja tutkiminen
- Yksilöllinen ja ryhmämuotoinen fysioterapia, ohjaus ja neuvonta
- Apuvälineiden huolto ja puhdistaminen, kuntosalilaitteiden hankinta
- Moniammatillisessa työryhmässä oman alan asiantuntijana toimiminen
- Fysioterapiapalvelujen kehittäminen vastaamaan asiakkaiden tarpeita
- Sovitut vastuutehtävät toiminnallisessa kuntoutuksessa

Työ edellyttää psykiatrisen erikoisalan ja fysioterapian perustietoja ja soveltamista käytäntöön. Työntekijän tulee ymmärtää alan keskeiset arviointi - ja työmenetelmät sekä pystyä ottamaan ne käyttöön.

Työ vaatii tavoitteellista ja suunnitelmallista työotetta. Työn vaikutukset kohdistuvat ensisijaisesti asiakkaan psykofyysiseen toimintakykyyn, joka edistää hänen elämänhallintaa ja suoriutumista päivittäisistä toimista.
Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä joustavaan työskentelyyn erilaisten asiakkaiden, työryhmien ja omaisten/verkostojen kanssa. Palveluiden kohteena on kaikki ikäryhmät. Työ pitää paljon sisällään yksin työskentelyä vaativienkin asiakkaiden kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin koulutus ja laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön pätevyys Psykiatria ja psykofyysisen fysioterapian osaaminen katsotaan eduksi.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuna.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Palvelutoiminnan esimies Taina Vuorinen
p. 044 223 1406, taina.vuorinen@carea.fi