Open vacancy Keuruun kaupunki

Kiinteistönhoitaja

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, Tekniset palvelutKeuruu
Työavain: 
172207
Hakuaika alkaa: 
9.3.2018
Hakuaika päättyy: 
23.3.2018 15.00
Palkka: 
Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.5.2018
Työn kuvaus

Tilapalvelun tulosalueella työskentelee 20 henkilöä ja se vastaa kaupungin 80 kiinteistön huollosta ja ylläpidosta. Kiinteistöjen yhteispinta-ala on noin 85000m2.

Haemme Keuruun kaupungin tilapalveluun ammattitaitoista ja kokenutta kiinteistönhoitajaa. Edellytämme hakijalta soveltuvaa kiinteistönhoitoalan koulutusta ja työkokemusta sekä oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Eduksi katsomme rakennus-,lvi- tai sähköalalta hankitun koulutuksen ja työkokemuksen. Tehtävän hoidossa vaaditaan oman auton käyttöä.
Toimen palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja siinä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työn aloittaminen tapahtuu 2.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun kaupunki on arvostettu työnantaja läntisessä Keski-Suomessa.

Yhteystiedot

Kiinteistöpäällikkö Hannu Pohjonen, p. 0400 848 139, hannu.pohjonen@keuruu.fi
Lahtinen Hannu 040 513 5825