Open vacancy Sipoon kunta

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen koordinaattori

Sipoon kuntaSivistysosasto, Kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelutSipoo
Työavain: 
172238
Hakuaika alkaa: 
9.3.2018
Hakuaika päättyy: 
25.3.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.5.2018, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluihin kuuluvat kunnan kirjasto-, nuoriso-, kulttuuri- ja liikuntapalvelut sekä Kansalaisopisto.

Haemme nyt joukkoomme kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen koordinaattoria 2.5.2018 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Koordinaattorina tehtäväsi painopiste on taiteen perusopetuksen ja harrastustoiminnan koordinointi; siitä tiedottaminen, toiminnan yhteensovittaminen ja palvelujen suunnitteluun osallistuminen. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä kolmannen sektorin toimijoiden, kunnan eri hallintokuntien ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiedotusosaamista. Koordinaattorina hallinnoit myös Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen yhteisiä hankkeita ja kokemus projektityöskentelystä lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa kunnassa sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Työtilamme sijaitsevat Nikkilässä, jonne on sujuvat bussiyhteyden mm. Helsingistä.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, riittävä kokemus kulttuuri- ja vapaa-aikatoiminnasta sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Katsomme eduksi muun kielitaidon sekä monipuoliset viestintä- ja tietotekniset taidot.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.3.2018 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut järjestetään 27.3 ja 28.3.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö Anne Laitinen puh 0505485682 tai anne.laitinen(at)sipoo.fi