Open vacancy Janakkalan kunta

Sairaanhoitaja kotihoidon arviointitiimiin

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, perusturva, vanhustyö, kotihoitoJanakkala
Työavain: 
172243
Hakuaika alkaa: 
9.3.2018
Hakuaika päättyy: 
23.3.2018 12.00
Palkka: 
2407,37
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.4.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa kotihoidon arviointitiimiin

Etsimme Sinua, joka osaat hyvin arvioida ikääntyneen toimintakykyä ja tuen tarvetta. Olet hyvä sairaanhoidollinen osaaja. Sinulla kokemusta ikäihmisten kotikäyntityöstä ja osaat työskennellä joustavasti moniammatillisessa verkostossa.

Arviointitiimin sairaanhoitaja arvioi pääsääntöisesti kahden viikon arviointijaksolla uuden asiakkaan toimintakykyä, kuntoutumismahdollisuuksia ja palvelun tarvetta yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa. Arvioinnin jälkeen asiakkaalle suunnitellaan kuntoutus ja määritellään asiakkaan mahdollisesti tarvitsemat palvelut. Asiakasmäärä vaihtelee, joten sairaanhoitaja osallistuu tarvittaessa kotihoidon asiakastyöhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä hyvän perehdytyksen.

Toimen sijoituspaikka on Turengissa, mutta työskentelyalueena on koko Janakkalan kunta. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Työaikamuoto on yleistyöaika. Kotihoito toimii tällä hetkellä päivittäin klo 7 - 21 välisenä aikana, sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Kelpoisuus tehtävään on laillistettu sairaanhoitaja. Työ alkaa 3.4.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus on 2407,37 tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttävää rokotussuojaa - huolehdithan sen kuntoon. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Tiedustelut: kotihoidon ohjaajat Lea Niemi 03 6801 351 etunimi.sukunimi@janakkala.fi tai Susanna Siekkinen 03 6801350.

Laita hakemus sähköisesti www.kuntarekry.fi 23.3.2018 klo 12.00 mennessä. Mikäli haluat ohjausta hakemuksen täyttämiseen, voit ottaa yhteyttä toimistosihteeri Soile Harjuun p. 03 6801 501