Open vacancy Janakkalan kunta

Röntgenhoitaja

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Perusturva, Terveyden- ja sairaanhoitoTapailanpiha 13 BJanakkala
Työavain: 
172284
Hakuaika alkaa: 
9.3.2018
Hakuaika päättyy: 
26.3.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.7.2018
Työn kuvaus

Haemme

RÖNTGENHOITAJAA SIJAISUUTEEN

Haemme Janakkalan terveyskeskuksen röntgeniin kolmen (3) kuukauden sijaisuuteen laillistettua röntgenhoitajaa. Suunniteltu työpiste on Turengin terveysasemalla. Röntgenhoitajan toimeen haetaan kesän aikana täyttölupaa jonka jälkeen toimi tulee avoimeen hakuun.

Röntgenimme toimii ajanvaraussysteemillä ja potilastietojärjestelmänämme on Effica. Röntgenhoitajan työnkuvaan kuuluu natiivikuvantaminen ja ultraäänivastaanotolla radiologin avustaminen. Yksikkö on digitalisoitu.

Haemme röntgenhoitajaa sijaisuuteen pieneen kahden työntekijän yksikköön tuomaan oman osaamisensa, persoonansa ja energiansa työyhteisön ja asiakkaiden käyttöön, jossa ammattiylpeät, innostuneet, toisiaan tukevat ja huomioivat työkaverit työskentelevät rennon iloisessa työilmapiirissä. Vastuullisella, itsenäistä työtä pelkäämättömällä työntekijällä tulee olla myös asenne kohdallaan ja joustavana pystyä työskentelemään sekä pari- että tiimityössä.

Sijaisuus alkaa 2.7.18 reilun viikon perehdytyksellä ja kestää 30.9.18 asti.

Pätevyysvaatimuksena on laillistettu röntgenhoitaja.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.

Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä työnkuvasta tai muista siihen liittyvistä yksityiskohdista: Vastaava sairaanhoitaja Marjo Kuikka, puh. 03 680 1440 tai Röntgenhoitaja Irmeli Tikkanen, puh. 050 363 9914 tai etunimi.sukunimi@janakkala.fi.

Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi ja www.facebook.com/janakkalankunta.

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi-palvelun kautta 26.3.2018 klo 12.00 mennessä.