Open vacancy Loviisan kaupunki

Sairaanhoitajaa

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskusLoviisa
Työavain: 
172444
Hakuaika alkaa: 
12.3.2018
Hakuaika päättyy: 
3.4.2018 12.00
Palkka: 
Palkkaus KVTES:in mukainen.
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
16.4.2018
Työn kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa Loviisan sairaalan osastolle. Työ alkaa 16.4.2018 tai sopimuksen mukaan.

Osastolla hoidamme akuuttipotilaita, kuten erilaisia infektioita sairastavia potilaita, kuntoutus- ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon siirtyviä potilaita sekä palliatiivista hoitoa tarvitsevia potilaita. Osastolla on 25 potilaspaikkaa. Tarjoamme hyvän ja innostavan työyhteisön, toivomme sinulta yhteistyökykyä ja reipasta työotetta!

Sairaalan osasto toimii tiiviissä yhteistyössä kotisairaalan kanssa, joten tarvittaessa työskentelet ajoittain myös kotisairaalassa.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Työaika 38,45 h/viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16 000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1 100 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta. Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta. Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

osastonhoitaja Kristiina Auvinen, kristiina.auvinen@loviisa.fi, puh 0444 555 339