Open vacancy Sipoon kunta

IT-kehittämispäällikkö

Sipoon kuntaTalous- ja hallintokeskus, IT-palvelutSipoo
Työavain: 
172526
Hakuaika alkaa: 
12.3.2018
Hakuaika päättyy: 
26.3.2018 20.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.5.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Kunnan strategiana on kasvaa ja uudistua erityisesti digitalisaation keinoja hyödyntäen. Asukaslähtöisyys ja kuntalaisille myös digitaalisina tarjottavat palvelut ovat tavoitteiden keskiössä. IT-palveluiden tehtävänä on vastata Sipoon kunnan IT-toiminnoista, IT-infran suunnittelusta ja rakentamisesta sekä toimia aktiivisesti mukana digitaalisissa hankkeissa. Lisäksi vastaamme laitehankinnoista ja käyttäjätuesta.

Etsimme nyt IT-kehittämispäällikköä 2.5.2018 alkaen, tai sopimuksen mukaan

kehittämään ja ohjaamaan kunnan IT-palveluiden operatiivista toimintaa ja vastaamaan erilaisista kehittämisprojekteista. Tehtävässä painopiste on toimintojen ja palveluprosessien kehittämisessä ketterin menetelmin sekä järjestelmäylläpidon menetelmät ja näitä tukevat työkalut. Suunnittelet ja kuvaat IT-palvelujen toimintakokonaisuutta ja sen tavoitetilaa. Jalkautat uudet toimintatavat tiimiin ja edistät ketterän kehittämisen käyttöönottoa organisaatiossa.

Toimit myös menetelmiin liittyen työkalujen omistajana ja pääkäyttäjänä. Osallistut eri kilpailutuksiin laatimalla järjestelmäkehittämisen, ylläpidon ja toimittajayhteistyön vaatimuksia ja tietojärjestelmien ja palvelujen käyttöönottovaiheissa tuet uusien toimintatapojen käyttöönottoa toimittajiemme kanssa.

Edellytämme

- kokemusta toiminnan kehittämisestä ja ketterän kehittämisen prosessien sovittamisesta olemassa oleviin toimintamalleihin

- osaamista ja kokemusta keskeisistä IT-alan viitekehyksistä (esim. ITIL, projektihallintamallit) ja kypsyystasomalleista / -ajattelusta

- osaamista ketterää kehittämistä tukevista tehtävähallintajärjestelmistä sekä muista ketterän tiimin työskentelyä tukevista työkaluista

- intoa kouluttamiseen, valmentamiseen sekä dokumentointiin ja viestintään

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta projektien johtamisesta, kehittämistyöstä ja vastaavasta IT-alan työstä sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen taito. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä viestintä- ja asiakaspalvelutaitoja ja laskemme eduksi esimieskokemuksen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän organisaatiossa, jossa arvostamme asiantuntijuutta, palvelualttiutta ja avoimuutta. Meillä saat myös hyvät mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Työpaikkasi sijaitsee Nikkilässä sujuvien kulkuyhteyksien päässä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään jättämään 26.3.2018 klo 20.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Digital Officer Ethel Eriksson puh. 0401916072 14.3. klo 12-17, 15.3 10-13 ja 23.3 klo 9-14 tai sähköpostitse ethel.eriksson(at)sipoo.fi.