Open vacancy Kirkkonummen kunta

Johtava ylilääkäri

Kirkkonummen kuntaPERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, TerveyspalvelutKirkkonummi
Työavain: 
172659
Hakuaika alkaa: 
12.4.2018
Hakuaika päättyy: 
27.4.2018 12.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.5.2018
Työn kuvaus

Johtavan ylilääkärin virka

Uusintahaku, aiemmin hakeneet huomioidaan.

Kirkkonummen kunnassa on haettavana johtavan ylilääkärin virka. Johtavan ylilääkärin tehtäviin kuuluvat mm. lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanottotoiminnan tulosyksikön johtaminen ja kehittäminen sekä lääkäreiden esimiehenä toimiminen ja erikoissairaanhoidon koordinointitehtävät. Johtava ylilääkäri vastaa perusturvan toimialan lääketieteellisestä johtamisesta. Työhön voidaan sisällyttää myös kliinistä työtä.

Viran kelpoisuusehtona on erikoislääkärin oikeus yleislääketieteen tai muulla tehtävään soveltuvalla erikoisalalla sekä edellä mainitun kelpoisuuden lisäksi kokemusta hallintotehtävistä.
Lisäksi tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja, myönteistä kehittämisotetta sekä kokemusta esimies- ja johtamistehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Palkkaus määräytyy lääkäreiden virkaehtosopimuksen mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Työ alkaa 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa terveyspalveluiden tulosalueen vastuuhenkilö Arja Liinavuori (050 350 3925) etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköisesti 27.4.2018 klo 12:00 mennessä kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta.