Open vacancy Sipoon kunta

ICT-palveluneuvoja

Sipoon kuntaTalous- ja hallintokeskus, IT-palvelutSipoo
Työavain: 
172779
Hakuaika alkaa: 
14.3.2018
Hakuaika päättyy: 
28.3.2018 14.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.5.2018, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jonka strategiana on kasvaa ja uudistua erityisesti digitalisaation keinoja hyödyntäen. Asukaslähtöisyys ja asukkaille myös digitaalisina tarjottavat palvelut ovat tavoitteiden keskiössä. IT-palveluiden tehtävänä on vastata Sipoon kunnan IT-toiminnoista, IT-infran suunnittelusta ja rakentamisesta sekä toimia aktiivisesti mukana digitaalisissa hankkeissa. Lisäksi vastaamme laitehankinnoista ja käyttäjätuesta.

Haemme nyt joukkoomme ICT-palveluneuvojaa vakituiseen tehtävään 2.5.2018 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi on vastata asiakaspalvelusta IT-palvelupisteessä, jossa vastaamme asiakkailta tuleviin huoltopyyntöihin, neuvomme heitä teknisissä ongelmissa ja päivitämme asiakkaiden koneita ja ohjelmia tarpeen mukaan. Vastaat myös laitelogistiikasta, huoltotilauksista ja liittymärekisteristä. Odotamme että sinulta löytyy valmiuksia ohjeistaa ja dokumentoida oman vastuualueesi käytäntöjä sekä osallistua sen kehittämisprojekteihin.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä mukavassa työyhteisössä, jossa arvostamme ammattitaitoa, palvelualttiutta, avoimuutta ja kekseliäisyyttä. Työpaikkasi sijaitsee Nikkilässä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva opistotasoinen tutkinto esim. datanomi tai muu vastaava koulutus, kokemus vastaavista tehtävistä sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen taito. Tehtävässä menestyminen edellyttää tiimityöskentelytaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi 28.3.2018 klo 14 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Digital Officer Ethel Eriksson puh. 0401916072 14.3. klo 12-17, 15.3 10-13 ja 23.3 klo 9-14 tai sähköpostitse ethel.eriksson(at)sipoo.fi.