Open vacancy Someron kaupunki

Kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa

Someron kaupunkiSomeron kaupunki, Perusturva, TerveyspalvelutSomero
Työavain: 
173361
Hakuaika alkaa: 
16.3.2018
Hakuaika päättyy: 
3.5.2018 15.00
Palkka: 
Osastol. 4673,45€,terv.klääkäri 4572,93€
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Someron kaupungin terveyskeskuksessa on uudelleen haettavana

Kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa 3.5.2018 mennessä

Viroista toinen sisältää vuodeosastolääkärin työt ja toinen koostuu muista terveyskeskuslääkärin tehtävistä. Työnkuvasta on kuitenkin mahdollista neuvotella molempien virkojen osalta haun yhteydessä.
Terveyskeskuksessamme on seuraavan vuoden aikana vapautumassa esim. työterveyslääkärin ja johtavan lääkärin tehtävät. Lääkärivirkoja on nyt kuusi ja 1.11.alkaen seitsemän. Nyt haussa olevat tehtävät ovat määräaikaisesti täytettyjä.

Somerolla on oma laboratorio, kuntoutus, mielenterveysyksikkö, oma vuodeosasto ja erityistyöntekijöinä psykologi, puheterapeutti ja toimintaterapeutti. Tietojärjestelmänä on Lifecare.
Päivystys on arkisin Someron terveyskeskuksessa klo 8-19, mutta öisin ja viikonloppuisin päivystyksen hoitaa Forssan sairaalan päivystysyksikkö.

Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksisaannista.
Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset liitteineen on jätettävä 3.5.2018 klo 15 mennessä Kuntarekry -palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimisto, PL 35, 31401 Somero.

Organisaation kuvaus

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi

Somero on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

Johtava lääkäri Teuvo Jokinen
p.045 6368 284

nimi.sukunimi@somero.fi