Open vacancy Sipoon kunta

Asiakirjahallinnon suunnittelija

Sipoon kuntaTalous- ja hallintokeskus, Hallintopalvelut Sipoo
Työavain: 
173747
Hakuaika alkaa: 
20.3.2018
Hakuaika päättyy: 
2.5.2018 14.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
4.6.2018, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvava kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Olemme kaksikielinen ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin.

Haemme nyt joukkoomme vakituiseen tehtävään ASIAKIRJAHALLINNON SUUNNITTELIJAA 4.6.2018 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Asiakirjahallinnon suunnittelijana tehtäviisi kuuluvat arkiston hoitaminen sekä asiakirjahallinnon suunnittelu ja kehittämistehtävät. Tehtävän painopisteenä on tällä hetkellä sähköisen arkiston ja asianhallintaprosessin suunnittelu ja kehittäminen sekä tiedonohjaussuunnitelman laatiminen. Vastaat myös asianhallintatehtävien kehittämisestä yhdessä hallintotiimin kanssa sekä toimit sähköisen asioinnin ja arkistoinnin asiantuntijana. Työssäsi neuvot, opastat ja koulutat henkilökuntaa ja olet asianhallintajärjestelmä Dynastyn pääkäyttäjä.

Tullessasi meille töihin saat mielenkiintoisia työtehtäviä, joustoa työskentelyysi sekä mahdollisuuden kunnan asianhallinnan ja palvelujen kehittämiseen. Rohkaisemme ja kannustamme myös oman osaamisen kehittämiseen, koulutukseen ja uuden oppimiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Laskemme eduksi asiakirjahallinnon tutkinnon. Arvostamme kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen perusteella tehtävään on mahdollista yhdistää tietoturvapäällikön tehtävät. Tarjoamme myös mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Kiinnostuitko näköalapaikasta nopeasti kasvavan kunnan palveluksessa?

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ohessa olevan linkin kautta 2.5.2018 klo 14 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu, aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Lilian Andergård-Stenstrand puh 0406628922 tai lilian.andergard-stenstrand(at)sipoo.fi