Open vacancy Perhon kunta

Koulunkäynnin ohjaajan toimi

Perhon kuntaSivistys – ja vapaa-ajanlautakuntaPerho
Työavain: 
173823
Hakuaika alkaa: 
20.3.2018
Hakuaika päättyy: 
27.4.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
7.8.2018
Työn kuvaus

Perhon kunta julistaa haettavaksi
KOULUNKÄYNNIN OHJAAJAN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAN TOIMEN
Perhon opetustoimeen 7.8.2018 alkaen. Tämänhetkinen sijoituspaikka on Perhon yläkoulu.

Hakijalta toivomme innokasta ja aktiivista otetta. Tarjoamme haastavaa työtä ja mukavia työkavereita. Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ohjaajan ammattitutkinto tai vastaavan tutkinnon suorittaminen. Eduksi katsomme käytännön kokemuksen ohjaamisesta. Haemme toimeliaaseen joukkoomme aikaansa seuraavaa, tiimityövalmiuksia ja ennakkoluulottoman asenteen omaavan, oman työnsä ja koulun kehittämisestä kiinnostunutta koulunkäynnin ohjaajaa. Toivomme riittävää aineenhallintaa yläkoulun eri aineissa. Ammattitaidon lisäksi arvostamme innokasta ja aktiivista otetta, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä hyviä yksilön kohtaamisen ja ryhmänhallinnan taitoja. Nämä taidot ja ominaisuudet arvioidaan hakemuksen ja/tai haastattelun perusteella

Palkka KVTES:n mukainen ja työaika 32 h 56 min/vko. Tehtäviin valittujen on ennen tehtävän aloittamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Paperimuotoinen hakemus, joka osoitetaan sivistys- ja vapaa-ajanlautakunnalle ja johon tulee liittää cv ja selvitys hakijan kelpoisuudesta tulee toimittaa os. Perhon sivistys - ja vapaa-ajanlautakunta, PL 20, 69951 PERHO tai sähköpostitse kirjaamo@perho.com. Hakemukseen tulee merkitä: vakituinen koulunkäynnin ohjaajan toimi.

Hakuaika toimiin päättyy perjantaina 27.4.2018 klo 12:00. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Mahdollinen haastattelu järjestetään 8.5.2018.

Organisaation kuvaus

Perho on n. 3.000 asukkaan vireä ja itsenäinen maaseutukunta Keski-Pohjanmaalla.
Kunnan palvelut ovat hyvät ja talous tasapainossa.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat yläkoulun ja lukion vt. rehtori Mirja Siironen puh. 040 763 2303 tai mirja.siironen@perho.com tai sivistys - ja hallintojohtaja Mervi Pääkkö, puh. 0400 798 011 tai mervi.paakko@perho.com.

Lisätietoja kunnasta www.perho.com. Perhon kunta on savuton.