Open vacancy Carea

Puheterapeutti Kotkaan

CareaCareaKotkantie 41Kotka
Työavain: 
174401
Hakuaika alkaa: 
6.4.2018
Hakuaika päättyy: 
6.5.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

TERVETULOA TIIMIMME JÄSENEKSI

Tule työskentelemään moniammatilliseen työryhmäämme Kymenlaakson keskussairaalaan korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalle. Keskussairaalassamme työskentelee puheterapeutit myös aikuisneurologian, lastenneurologian ja sosiaalipuolen yksiköissä.

Puheterapeutin tehtävä käsittää pääasiassa aikuisten tutkimuksia, ohjausta, kuntoutuksen suunnittelua ja toteutusta. Pääasialliset häiriöryhmät ovat erityyppiset äänihäiriöt, kurkku- ja suusyöpäpotilaat, kuulovammaiset ja änkyttäjät. Lapsista asiakkaina ovat pääasiallisesti halkiolapset ja kouluikäisistä kuulovammaiset.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun puheterapeutin pätevyys.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuolisen tehtäväkentän ja toimivan moniammatillisen ryhmän tuen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kotka on rannikkokaupunki, joka saa kiitosta merellisestä ympäristöstään, saaristostaan, kaupunkimiljööstään ja upeista puistoistaan. Kotkalla on virkeä keskusta, välimatkat ovat pieniä ja arki rullaa. Edulliset elinkustannukset, runsaat harrastusmahdollisuudet ja vireä kulttuuritarjonta tekevät Kymenlaaksosta mieluisan asuinympäristön. Kotkasta on Helsinkiin vain reilun tunnin ajomatka.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

ylilääkäri Erkki Hopsu p. 020 633 2747
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@carea.fi