Open vacancy Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy

Työkokeilija - ateriapalvelut

Vantaan Tilapalvelut Vantti OyVanttiElannontie 3Vantaa
Työavain: 
174563
Hakuaika alkaa: 
23.3.2018
Hakuaika päättyy: 
30.9.2018 23.00
Palkka: 
Työn luonne: 
Harjoittelu
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n ateriapalvelut tarjoaa tilaisuuden tutustua keittiötyöhön.

Ateriapalveluissa perustehtävänämme on tuottaa ravitsemuksellisia palveluja, jotka edistävät eri-ikäisten asiakkaidemme hyvinvointia. Ruokailuhetket ovat päivän kohokohtia ja siksi jokainen työntekijämme on osa hyvän arjen rakentamista.

Työkokeilijana osallistut astiahuoltoon sekä keittiön ja tilojen siisteydestä huolehtimiseen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muita keittiön arkirutiineja, kuten tavaran vastaanottamista ja varastointia. Edellytämme sinulta hygieniapassia, jotta pääset oppimaan ruoan esikäsittelytehtäviä sekä osallistumaan myös ruoan annosteluun, pakkaamiseen tai jakeluun.

Toivomme, että selviydyt arjen työtilanteista suomenkielellä. Meille tärkein ominaisuutesi on aktiivinen ja joustava ote uuden oppimiseen. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Jos työkokeilusi kestää yli kolme (3) kuukautta, sinun tulee esittää oikeusrekisterikeskuksen antama rikostaustaote te-toimistolle.

Hae rohkeasti tutustumaan Vantin ammattiylpeään joukkoon sekä keittiötyön arkeen. Maksimoidaksesi mahdollisuutesi jätä hakemus viimeistään neljä viikkoa ennen työkokeilun aloitusta.

Hyvää arkipäivää toivottaen,

Vantti

Organisaation kuvaus

Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka tuottaa ateria-, puhtaus-, kiinteistö- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Vantti on noin 950 henkilöä työllistävä palveluyritys, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli noin 45 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.

Yhteystiedot