Open vacancy NordLab

Laboratoriohoitaja, NordLab Kokkola, Tunkkari

NordLabNordLab, NordLab KokkolaMäntöläntie 2Veteli
Työavain: 
174829
Hakuaika alkaa: 
12.7.2018
Hakuaika päättyy: 
9.8.2018 15.00
Palkka: 
kvtes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.9.2018
Työn kuvaus

Haemme laboratoriohoitajaa NordLab Kokkolan aluelaboratorion, Tunkkarin toimipisteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Laboratoriohoitajan tehtäväkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, näytteenotto- ja analyysitehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme kiinnostusta ja monipuolista työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyvää yhteistyö- ja organisointitaitoa ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä.

Palkkaus KVTES:n ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Noudatamme työsopimussuhteessa 4kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työtehtävien hoito voi edellyttää oman auton käyttöä ja/tai työnantajan osoittaman auton ajamista.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi (työavain 174829) kautta tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja/Tunkkari".

Organisaation kuvaus

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille modernit laboratoriopalvelut.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Kirsti Kangas, p. 040- 749 5327 tai sähköpostitse kirsti.kangas@nordlab.fi