Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Terveyskeskushammaslääkäri

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + eshMännistönkatu 6Haapajärvi
Työavain: 
174977
Hakuaika alkaa: 
27.3.2018
Hakuaika päättyy: 
27.4.2018 14.00
Palkka: 
Kvtes, tva ja lääkärisopimus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.6. .2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna terveyskeskushammaslääkärin virka. Viran sijoituspaikkana Haapajärven terveyskeskus. Työ on kliinistä hammaslääkärin työtä terveyskeskuksessa. Käytössämme on LifeCare -potilastietojärjestelmä ja suun kuvantaminen on digitalisoitu. Viikonloppupäivystys on järjestetty yhteistyössä Kiurun suun- ja hampaidenterveydenhuollon kanssa Kokkolassa.

Haluamme joukkoomme innostuneen, yhteistyökykyisen ja kehittämishaluisen hammaslääkärin.. Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on "tekemisen meininki" ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille. Selänteen alueella Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi meillä on yhteensä 8 hammaslääkärin virkaa, suuhygienistejä ja hammashoitajia pitämässä huolta alueen suun- ja hampaiden terveydenhuollosta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkärin pätevyys, Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on 6 kk koeaika.

Hakemukse tehdään sähköisellä hakulomakkeella kuntarekryn kautta, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita 044-4456 639 tai 040-1808963

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Lisäksi Selänne tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäen kunnalle. Väestöpohja Selänteen alueella on noin 18 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

johtava hammaslääkäri Tapio Hylkilä 040-3008303 tai tapio.hylkila@selanne.net