Open vacancy Arkea Oy

Yhdistelmätyöntekijä ruoka- ja siivouspalvelut

Arkea OyArkea OyVaasa
Työavain: 
175097
Hakuaika alkaa: 
27.3.2018
Hakuaika päättyy: 
27.5.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme yhdistelmätyöntekijä, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään kovasti työtä parhaasi koko ammattitaidollasi hyvän ruoan eteen. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme sinua vakituiseen työsuhteeseen loistavaan joukkoomme Arkean Vaasan kohteeseemme.Työ on arkityötä.

Yhdistelmätyö pitää sisällään ylläpitosiivousta sekä ruuan valmistusta.

Katsomme eduksi laitoshuoltajan ammattitutkinnon sekä keittiöpuolen perustutkinnon. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Työntekijä työskentelee tiiviissä yhteistyössä hoitokodin henkilökunnan kanssa, edustaen kuitenkin Arkeaa yksin. Haemme erityisesti tekijää, joka toimii asiakaslähtöisesti, kykenee organisoimaan työtehtäviään ja suhtautuu innokkaasti työhönsä.

Antoisan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tartu maukkaaseen mahdollisuuteen! Hae tehtävää sähköisesti.

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse palveluesimies Rami Mielonen; rami.mielonen@arkea.fi