Open vacancy Janakkalan kunta

Koulupsykologi

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Sivistystoimi, KoulutuspalvelutJanakkala
Työavain: 
175923
Hakuaika alkaa: 
3.4.2018
Hakuaika päättyy: 
29.4.2018 23.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Haemme koulupsykologia 1.8.2018 vakinaisesti täytettävään virkaan

Koulupsykologi toimii Janakkalan kunnan esi- ja perusopetuksessa. Oppilashuollossamme työskentelee koulupsykologin lisäksi mm. nuorten psykologi, terveyskeskuspsykologi ja kolme koulukuraattoria. Tarjoamme mahdollisuuksia täydennyskoulutukseen ja työnohjaukseen. Kantapaikka sijaitsee Turengissa Janakkalan perhekeskuksessa https://www.janakkala.fi/palvelut/perhekeskus/), jossa on koolla ja yhteistyössä moniammatillinen työyhteisö.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Myös opintojen loppuvaiheessa olevien hakijoiden hakemukset voidaan ottaa huomioon, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole. Tehtävä täytetään silloin määräaikaisena.

Koulupsykologin toimenkuvaan kuuluvat pääasiassa psykologiset tutkimukset oppimisedellytysten arvioimiseksi, oppilaiden psyykkinen tukeminen sekä tarvittavien tukitoimien suunnittelu. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat opettajien ja muun henkilöstön konsultointi, vanhempien ohjaus ja neuvonta sekä monitoimijainen tiimi- ja verkostotyö.

Katsomme koulumaailman tuntemuksen ja työkokemuksen lasten ja nuorten parissa hakijalle eduksi. Etsimme pätevää ja mukavaa työkaveria pätevään ja mukavan porukkaamme. Olemme työtapoja kehittävä monitoimijainen yhteisö, joten kehittämisasenne ja ideat mm. oppilashuollon kokonaisuuden sekä lasten ja nuorten mielenterveyspalvelujen kehittämisestä ovat tervetulleita.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Lisätietoja antaa sivistystoimen kehittämispäällikkö Jaana Koski p. (03) 680 1270, jaana.koski@janakkala.fi.

Hakemukset jätetään kuntarekry.fi kautta viimeistään sunnuntaina 29.4.2018. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä. Haastattelut pidetään viikoilla 19 ja 20.
Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen vaalin vahvistamista.
Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Metropolialueen parhaaksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa sivistystoimen kehittämispäällikkö Jaana Koski p. (03) 680 1270, jaana.koski@janakkala.fi.