Open vacancy Raahen kaupunki

Työpajaohjaaja

Raahen kaupunkiRaahen kaupunki, Kehittämislautakunnan alainen toimiala, Hanketoiminta ja kehittäminenRantakatu 7 ARaahe
Työavain: 
176101
Hakuaika alkaa: 
4.4.2018
Hakuaika päättyy: 
30.4.2018 23.59
Palkka: 
1 971,44
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
14.5.2018
Työn kuvaus

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa
Työssäsi osallistut päivittäiseen Café Kampus -pajakahvilan työskentelyyn ja pajaharjoittelijoiden ohjaukseen. Työhösi kuuluu asiakaspalvelu, pajaharjoittelijoiden työn organisoiminen ja ohjaus, tarjottavien valmistuksen suunnittelu, tilauksien vastaanotto, suunnittelu, toteutus ja hinnoittelu sekä muut kahvilan ylläpidolliset tehtävät. Toimit vastuullisessa tehtävässä varmistaen pajaharjoittelijoiden onnistuneen työskentelyn palvelukokonaisuuksien luomisessa.
Hanketoiminnan ja kehittämisen erilaisten tapahtumien aikana kahvilamme palvelee viikonloppuisin yleisöä tarjoamalla kahvituksia, pientä suolaista sekä kevyttä lounasruokailua. Lisäksi tiloissamme järjestetään erilaisia kokouksia ja palavereita, joihin valmistamme tarjottavaa.

Toivomme sinulta
Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on catering-alan koulutusta. Olet omatoiminen, suunnitelmallinen ja lisäksi sinulla on hyvä kokonaisuuksien hallinta ja tilanneherkkyys. Omaat myös organisointi- ja paineensietokykyä sekä osaat antaa palautetta rakentavasti sekä ohjata. Nautit erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja työympäristöstä, missä jokainen päivä on erilainen. Sinulla on myös hygieniapassi.

Organisaation kuvaus

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 26 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lea Pitkäaho, puh. 040 130 3889, sähköposti lea.pitkaaho@raahe.fi