Open vacancy Hankasalmen kunta

Ravitsemistyöntekijän sijainen

Hankasalmen kuntaHankasalmen kuntaHankasalmi
Työavain: 
176247
Hakuaika alkaa: 
5.4.2018
Hakuaika päättyy: 
30.6.2018 15.00
Palkka: 
palkka määräytyy KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hankasalmen kunnan ruokahuolto tuottaa ravitsemispalvelua sekä vanhuspalvelujen, että koulujen tarpeisiin. Huolehdimme hyvän arjen tarpeista, tarjoamalla hyvää palvelua ja ravitsevaa ruokaa kuntamme asukkaille.

Haemme ahkeria ja ammattitaitoisia ravitsemistyöntekijän sijaisia Hankasalmen kunnan valmistus- ja palvelukeittiöille.

Toimit osaavien ravitsemistyöntekijöiden ryhmässä, mutta palvelukeittiöillä saatat toimia yksinkin. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava. Olet sosiaalinen sekä asiakaspalveluhenkinen, ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää työtä keittiöissä. Ajoittain tarjolla on myös ilta- ja viikonlopputöitä, sekä ruoan kuljetusta ruokapalvelun pakettiautolla.

Haettavana olevat tehtävät ovat sijaisuuksia.

Sinulla on vähintään B-luokan ajokortti, auto käytössäsi, perustason tietotekniset taidot, hyvä fyysinen kunto sekä vähintään tyydyttävä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Sinulla on catering-alan tutkinto, tai vastaava pätevyys. Työkokemus alalta on eduksi.

Hankasalmen kunta on savuton kunta, joten katsomme eduksesi savuttomuuden.

Organisaation kuvaus

Hankasalmi on 5000 asukkaan Hyvän arjen kunta. Häkärinteet ja Revontuli Golf ovat hienoja esimerkkejä siitä, että kunnasta löytyy aktiviteetteja kaikkina vuoden aikoina. Sijaintimme pääradan ja ysitien varrella luo kuntaamme hyvät liikenneyhteydet junalla ja autolla. Maaseutumainen Hankasalmi on osa kehittyvää ja kasvavaa Jyväskylän kaupunkiseutua. Kunnan palveluksessa on noin 450 henkilöä.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaija Koponen p. 014 2671 255