Open vacancy Kirkkonummen kunta

Osastonhoitaja

Kirkkonummen kuntaPERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Ympärivuorokautiset asumis- ja hoivapalvelut, LEHMUSKARTANO/HoivakotiKirkkonummi
Työavain: 
176309
Hakuaika alkaa: 
16.4.2018
Hakuaika päättyy: 
11.5.2018 12.00
Palkka: 
KVTES 3198,56€/KK
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

KIRKKONUMMEN KUNTA, PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Ympärivuorokautiset asumis- ja hoivapalvelut, LEHMUSKARTANO/Hoivakoti

Osastonhoitaja

Tule johtamaan ja kehittämään Kirkkonummen ikäihmisten hyvinvointipalveluita!

Hoivakoti Lehmuskartanossa on avoinna osastonhoitajan vakinainen virka ammattitaitoiselle esimiehelle, joka on aidosti kiinnostunut toiminnan kehittämisestä.

Sinulla tulee olla vankka kokemus vanhustyöstä ja esimiehenä toimimisesta, sekä suomen ja ruotsin kielen taito. Lehmuskartano on 60 paikkainen yksikkö, joka tarjoaa laitos- ja asumispalvelua.

Osastonhoitaja kelpoisuusehtona sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista, asetuksen (804/92) mukainen pätevyys, KH 510 §18.10.2004 laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on terveystieteen/terveydenhuollon maisterin tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto tai alansa erikoistutkinto tai terveydenhuollon AMK tutkinto ja 15 opintopistettä. Soveltuva hallinnon ja työjohdon lisäkoulutus sekä riittävä työkokemus.
Noudatamme kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES).

Palkkaus 3198,56€/kk.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta paljon, mutta tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan ja moniammatillisen työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa.

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu kuntaan osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa ympärivuorokautisesta toiminnoista vastaava osastonhoitaja Sari Ahola puh. 050-3209106 tai sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi