Open vacancy Sotkamon kunta

Laitosmies/huoltoasentaja

Sotkamon kuntaSotkamon kunta, Tekniset palvelutSotkamo
Työavain: 
176322
Hakuaika alkaa: 
5.4.2018
Hakuaika päättyy: 
30.4.2018 12.00
Palkka: 
TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.6.2018
Työn kuvaus

Sotkamon kunnan vesihuoltolaitos hakee laitosmiestä/huoltoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Työtehtävät ovat monipuolisia ja käsittävät vesihuoltolaitoksen (vesilaitos, viemärilaitos ja jätevedenpuhdistamo) kunnossapito- ja asennustehtäviä.

Työaika on 38 h 45 min/viikko eli pääsääntöisesti 7.00 - 16.00 välillä.

Edellytämme hakijoilta putki- tai lvi-asentajan koulutusta ja mielellään työkokemusta vesijohto- ja viemäriputkien asennustöistä. Myös muunlainen työkokemus esim. sähkö/ laitosautomaatioasennustaidot tai metallitöiden osaaminen tai em. töihin liittyvä koulutus katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävien hoito edellyttää myös vesilaitoksen automaatio-ohjelmiston sekä laitoksella käytettävien tietokoneohjelmistojen ja mobiililaitteiden hallintaa.

Tehtävään valittavan kanssa tehdään toistaiseksi voimassaoleva työsopimus. Koeaika 4 kk.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka-ja työehtosopimuksen teknisen henkilöstön mukaisesti.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Ellei sähköinen hakemus ole mahdollinen, paperiseen hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Tällöin hakemus liitteineen tulee toimittaa osoitteeseen Sotkamon kunta/Vesihuoltolaitos, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Hakuaika päättyy 30.4.2018 klo 12.00.

Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Organisaation kuvaus

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen.
Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.

Yhteystiedot

Tekninen johtaja Harri Helenius, puh. 044 750 2491 tai vesihuoltoinsinööri Aarno Konka, puh. 044 750 2325.