Open vacancy Oulaisten kaupunki

Rakennustarkastaja

Oulaisten kaupunkiOulaisten kaupunkiOulainen
Työavain: 
176618
Hakuaika alkaa: 
6.4.2018
Hakuaika päättyy: 
30.4.2018 15.00
Palkka: 
Kunnallisen TS-sopimuksen mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.5.2018
Työn kuvaus

Oulaisten kaupunki hakee palvelukseensa RAKENNUSTARKASTAJAA. Viran hakuaikaa on jatkettu 30.4.2018 asti. Aikaisemmin virkaa hakeneet otetaan haussa huomioon.

Rakennustarkastajan tehtäviin kuuluvat lakisääteiset rakennustarkastajan tehtävät ja rakentamisen ohjaus ja neuvonta sekä rakennusvalvonnan esimiestehtävät. Lisäksi rakennustarkastaja toimii valvonta- ja lupalautakunnan esittelijänä.

Rakennustarkastajan pätevyysvaatimuksena on rakennusalan korkeakoulututkinto.

Lisäksi rakennustarkastajalta edellytetään hyvää rakennusalan kokemusta ja tuntemusta rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä sekä hyviä yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä aktiivista kehittämisotetta.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Ennen viran vastaanottamista on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja todistusjäljennöksineen on mahdollista toimittaa osoitteella Oulaisten kaupunki, Oulaistenkatu 12, PL 22, 86301 Oulainen.

Organisaation kuvaus

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Yhteystiedot

Kaupunginjohtaja Hannu Kaartinen, p. 044 4793200 tai tekninen johtaja Markku Ketonen, p. 044 4793250