Open vacancy Haapaveden kaupunki

Lomitustyönjohtaja

Haapaveden kaupunkiHaapaveden kaupunkiHaapavesi
Työavain: 
176661
Hakuaika alkaa: 
9.4.2018
Hakuaika päättyy: 
27.4.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
28.5.2018
Työn kuvaus

Haapaveden kaupungilla on haettavana lomitustyönjohtajan toimi 27.4.2018 klo 15 mennessä

Toimi täytetään toistaiseksi. Lomitustyönjohtajan toimenkuvaan kuuluu esimiestyötä, asiakaspalvelua ja maatalouslomittajien työn suunnittelua. Lisäksi tehtävät sisältävät tilakäyntejä ja palvelusuunnitelmien tekemistä tiloille. Lomitustyönjohtajat hoitavat myös ilta- ja viikonloppupuhelinpäivystyksiä. Työalue kattaa Haapaveden, Oulaisten ja Raahen kaupunkien alueet. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus tai riittävä työkokemus. Arvostamme maatalousalan, erityisesti karjatalouden tuntemusta, kokemusta esimiestehtävistä ja tietoteknistä osaamista. Lisäksi edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän sijoituspaikka on Haapavesi. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Ennen tehtävän vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimeen sovelletaan 4 kk:n koeaikaa. Haapavesi on savuton kaupunki.

Lisätietoja antaa lomituspalvelupäällikkö Tuija Naakka, puh: 044 7591317.

Organisaation kuvaus

Haapavesi sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, lähes Suomen keskipisteessä. Lisätietoja kunnastamme löydät www.haapavesi.fi -sivuilta. Haapavesi on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa lomituspalvelupäällikkö Tuija Naakka, puh: 044 7591317.