Open vacancy Sipoon kunta

Lastentarhanopettaja

Sipoon kuntaSipoo
Työavain: 
176676
Hakuaika alkaa: 
12.4.2018
Hakuaika päättyy: 
26.4.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksen tämän hetkisenä painopistealueena on liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen. Liikunnan avulla annamme lapselle myönteisiä osallistumisen kokemuksia ja elämyksiä lähellä luontoa. Kunnan kaksikielisyys on rikkaus, joka antaa hyvän perustan kielellisen kulttuurin ja kielellisten valmiuksien kehittymiselle. Lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia tuemme ja turvaamme lasten ja perheiden osallisuuden kautta.

Haemme nyt lastentarhanopettajaa vakituiseen toimeen 1.8.2018 alkaen.

Sijoituspaikkana on Lukkarin esiopetusryhmä, joka sijaitsee Wessmantalossa Nikkilän keskustassa. Tilat on vuonna 2017 uudistettu esi- ja alkuopetuksen käyttöön. Oppimisympäristö tulee olemaan monimuotoinen, muunneltava ja sosiaalisuutta tukeva.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät esiopetuksesta säädettyjen asetusten mukaan (asetus 327/2000, muutosasetus 865/2005, 7 §). Edellytyksenä on vähintään lastentarhanopettajan tutkinto tai soveltuvan yliopistollisen kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lastentarhanopettajan koulutus: varhaiskasvatus, esiopetus).Tehtävä edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme sinun olevan kiinnostunut uuden oppimisympäristön rakentamisesta yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Tehtävä vaatii yhteistyötaitoja ja kykyä haastaa itsensä. Positiivisen pedagogiikan tunteminen on eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun henkilön on käytävä perusterveystarkastuksessa 6 kuukauden koeajan kuluessa palvelussuhteen alkamisesta, sekä esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 26.04.2018 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai www.sipoo.fi Avoimet työpaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa hallinnollinen päiväkodinjohtaja Heidi Innala, puh. 0405447293, heidi.innala(a)sipoo.fi