Open vacancy Muuramen kunta

Luokanopettajan tuntiopettajuus, toistaiseksi

Muuramen kuntaMäkelänmäen kouluMäkeläntie 10Muurame
Työavain: 
176706
Hakuaika alkaa: 
10.4.2018
Hakuaika päättyy: 
24.4.2018 15.15
Palkka: 
OV-TES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
7.8.2018
Työn kuvaus

Muuramen kunnan opetuspalveluissa on haettavana luokanopettajan tuntiopettajuus toistaiseksi 7.8.2018 alkaen. Tehtävän sijoituspaikkana on Mäkelänmäen koulu.

Haemme joukkoomme positiivisella asenteella varustettua tiimipelaajaa, joka on valmis sitoutumaan koulun arvoihin, toimintakulttuuriin ja opettamaan alakoulun kaikilla luokka-asteilla. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja ryhmänhallintataitoja sekä joustavaa ja kehittämismyönteistä työotetta. Katsomme eduiksi hyvän erityispedagogisen osaamisen tai vahvan kokemuksen erilaisten oppijoiden kanssa toimimisesta, esimerkiksi integaraatiotyön pienryhmän ja perusluokan välillä .

Hakijan eduiksi luetaan myös halu ja kyky sitoutua Liikkuva koulu- toimintaan sekä tvt:n käyttöön opetuksessa. Tehtävään valitun eduiksi lasketaan kyky ja halu opettaa käsityötä ja toimia myös alkuopetuksessa.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisuus edellä mainittuun virkaan määräytyy Asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) perusteella. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES).
Virkaan valitun on ennen tehtävään vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava noin 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme "Muurame-hengeksi".

Yhteystiedot

Rehtori Kari Heikkilä p. 040-8215753, kari.heikkila@edu.muurame.fi
Apulaisrehtori Pasi Heikkilä p. 040-5769566 (ark. klo 13.30 -16.00), pasi.heikkila@edu.muurame.fi