Open vacancy Carea

Osastonylilääkäri valvontaosastolle

CareaCareaKotka
Työavain: 
176840
Hakuaika alkaa: 
13.4.2018
Hakuaika päättyy: 
20.5.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Etsimme osastonylilääkäriä valvontaosastollemme.

Osastonylilääkäri vastaa monialaisen valvontaosaston kehittämisestä ja toiminnasta. Sairaalamme päivystys-, leikkaus-, teho- ja valvontahoidon uusien tilojen rakentaminen on sairaalassamme jo käynnistynyt. Tule mukaan kehittämään uudistuvan keskussairaalan avaintoimintoja.

Kelpoisuusvaatimus virkaan on toiminnan kannalta soveltuva erikoislääkäritutkinto.
Arvostamme kokemusta valvontahoidosta ja hyvää yhteistyökykyä

Toimintamme on kasvanut hurjalla vauhdilla ja nyt tarvitsemme uusia tekijöitä yli 2000 rautaisen ammattilaisen joukkoomme.

Kotkaan nousee paraikaa uusi keskussairaalarakennus. Kehitämme toimintojamme ja tavoitteenamme on toimia päivä päivältä paremmin. Emme ehkä ole Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija, mutta tavoitteemme on olla kokoluokkamme paras ja monipuolisin.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Ylilääkäri Jussi Pentti p. 020 633 3083
Carean keskus p. 05 220 51
sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi