Open vacancy Carea

Ortopedian erikoislääkäri

CareaCareaKotka
Työavain: 
176845
Hakuaika alkaa: 
13.4.2018
Hakuaika päättyy: 
20.5.2018 15.00
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Haemme ortopedian erikoislääkäriä Kymenlaakson keskussairaan

Kotkaan nousee paraikaa uusi keskussairaalarakennus. Päivystys-, leikkaus-, teho- ja valvontahoidon uusien tilojen rakentaminen on jo käynnissä. Kehitämme toimintojamme ja tavoitteenamme on toimia päivä päivältä paremmin. Tule mukaan kehittämään uudistuvan keskussairaalan avaintoimintoja.
Emme ehkä ole Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija, mutta tavoitteemme on olla kokoluokkamme paras ja monipuolisin.

Kelpoisuus tehtävään on ortopedian ja traumatologian erikoislääkärin tutkinto.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Ylilääkäri Arto Toivanen p. 044 269 1424