Open vacancy Carea

Ylilääkäri yleislääketieteen vuodeosastoille

CareaCareaKouvola
Työavain: 
176848
Hakuaika alkaa: 
13.4.2018
Hakuaika päättyy: 
20.5.2018 15.00
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Etsimme ylilääkäriä johtamaan Pohjois-Kymen sairaalan vuodeosastotoimintaa.

Pohjois-Kymen sairaalan toiminta muuttui tämän vuoden alussa. POKS toimii yhtenä Kymenlaakson kuntouttavana sairaalana. Yleislääketieteen osastoja tulee olemaan viisi. Osastot ovat profiloituneet sisätautien, kirurgian, kuntoutuksen ja yleislääketieteen erikoisaloille. Vuodeosastopaikkoja on 115.

Kelpoisuusvaatimus virkaan on toiminnan kannalta soveltuva erikoislääkäritutkinto, riittävä hallinnollinen koulutus ja käytännössä osoitettu johtamisen osaaminen. Arvostamme kokemusta kuntouttavan vuodeosastotoiminnan johtamisesta ja hyviä verkostoitumis- ja yhteistyöosaamista.

Kotkaan nousee paraikaa uusi keskussairaalarakennus, Kouvolan uuden SOTE-keskuksen rakentaminen alkaa tänä vuonna. Kehitämme toimintojamme ja tavoitteenamme on toimia päivä päivältä paremmin.
Tuemme jatkuvaa ammatillista kehittymistä ja mahdollistamme alaan liittyviin koulutuksiin osallistumisen. Tarvitsemme lisää osaajia. Haluamme olla kokoluokkamme paras ja monipuolisin toimija.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Johtajaylilääkäri Marja-Liisa Mäntymaa
p. 044 223 1418