Open vacancy Carea

Erikoistuva lääkäri kirurgia

CareaCareaKotka
Työavain: 
176861
Hakuaika alkaa: 
13.4.2018
Hakuaika päättyy: 
20.5.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Haemme Kymenlaakson Keskussairaalaan Kotkaan kirurgiaan erikoistuvaa lääkäriä. Kirurgian erikoisaloista meillä ovat edustettuna ortopedia ja traumatologia, gastrokirurgia, lastenkirurgia, verisuonikirurgia, rintaelinkirurgia, urologia, käsikirurgia, plastiikkakirurgia, yleiskirurgia ja tekonivelkirurgia.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin kelpoisuus

Toimintamme on kasvanut hurjalla vauhdilla ja nyt tarvitsemme uusia tekijöitä yli 2000 rautaisen ammattilaisen joukkoomme.

Kotkaan nousee paraikaa uusi keskussairaalarakennus, Kouvolan uuden SOTE-keskuksen rakentaminen alkaa tänä vuonna. Kehitämme toimintojamme ja tavoitteenamme on toimia päivä päivältä paremmin. Emme ehkä ole Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija, mutta tavoitteemme on olla kokoluokkamme paras ja monipuolisin.

NLY:n kyselyssä meidät arvioitiin neljän tähden erikoistumispaikaksi. Neljä tähteä saa meidän pyrkimään yhä parempaan.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Apulaisylilääkäri Pekka Korteniemi
p. 044 223 1648