Open vacancy Carea

Erikoistuva lääkäri anestesiologia

CareaCareaKotka
Työavain: 
176863
Hakuaika alkaa: 
13.4.2018
Hakuaika päättyy: 
20.5.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme anestesiologiaan- ja tehohoitoon erikoistuvaa lääkäriä Kymenlaakson keskussairaalaan.

Vastaamme tyypillisen pienen keskussairaalan anestesiologian ja tehohoidon palveluista. 9 salin leikkausosastolla ja 3 salin päiväkirurgisessa yksikössä harjoitetaan leikkaustoimintaa kaikilla operatiivisilla erikoisaloilla avosydänkirurgiaa ja neurokirurgiaa lukuun ottamatta. Teho-osastomme on 5 paikkainen.

Kelpoisuus tehtävään on Suomessa laillistetun lääkärin kelpoisuus

Kotkaan nousee paraikaa uusi keskussairaalarakennus, Kouvolan uuden SOTE-keskuksen rakentaminen alkaa tänä vuonna. Kehitämme toimintojamme ja tavoitteenamme on toimia päivä päivältä paremmin. Emme ehkä ole Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija, mutta tavoitteemme on olla kokoluokkamme paras ja monipuolisin.

NLY:n kyselyssä meidät arvioitiin neljän tähden erikoistumispaikaksi. Neljä tähteä saa meidän pyrkimään yhä parempaan.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Ylilääkäri Jussi Pentti p. 020 633 3083, Carean keskus p. 05 220 51
sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi