Open vacancy Sipoon kunta

Maankäyttöasiantuntija

Sipoon kuntaKehitys- ja kaavoituskeskus, Mittaus- ja kiinteistöyksikköSipoo
Työavain: 
177007
Hakuaika alkaa: 
10.4.2018
Hakuaika päättyy: 
24.4.2018 14.00
Palkka: 
TS:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.5.2018, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoon kunnan mittaus- ja kiinteistöyksikkö vastaa kunnan maapolitiikan toteuttamisesta, maaomaisuuden hallinnasta, maanhankinnasta, tonttimyynnistä, kiinteistöasioista, kiinteistönmuodostuksesta, mittauksista ja paikkatiedon hallinnasta. Yksikkömme koostuu kuudesta maanmittausalan ammattilaisesta.

Haemme nyt MAANKÄYTTÖASIANTUNTIJAA vakinaiseen toimeen 1.5.2018 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Maankäyttöasiantuntijana tehtävänäsi on vastata Sipoon kunnan yksityistieasioista, avustaa maanhankinnassa ja -luovutuksissa sekä kunnan kiinteistötoimituksissa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan AMK-insinöörin tai maanmittausteknikon tutkinto, kokemus maanmittausalan työtehtävistä, hyvät vuorovaikutustaidot sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia maanmittausalan työtehtäviä kasvavassa kunnassa ja mukavan ja dynaamisen tiimin tuen työhösi.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen koeajan päättymistä

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään jättämään 24.4.2018 klo 14.00 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat mittaus- ja kiinteistöpäällikkö Pekka Söyrilä, puh 0401914360 tai pekka.soyrila(at)sipoo.fi