Open vacancy Sipoon kunta

Lupa-assistentti

Sipoon kuntaTekniikka- ja ympäristöosasto, RakennusvalvontaSipoo
Työavain: 
177045
Hakuaika alkaa: 
10.4.2018
Hakuaika päättyy: 
26.4.2018 14.00
Palkka: 
TS:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
7.5.2018, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on voimakkaasti kasvava kunta pääkaupungin läheisyydessä ja rakentaminen on meillä erityisen vilkasta. Rakennusvalvonta ohjaa ja valvoo kunnan alueella tapahtuvaa rakentamista.

Haemme nyt joukkoomme LUPA-ASSISTENTTIA vakituiseen tehtävään 7.5.2018 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Lupa-assistenttina tehtäväsi on avustaa lupakäsittelijöitä hakijoiden neuvonnassa, hakemusten käsittelyssä ja päätösten valmistelussa. Tämän lisäksi työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä mukavan ja keskustelevan 10-hengen työyhteisön tuen. Prosessien sähköistämisessä olemme edelläkävijöitä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva toisen asteen koulutus (esim. teknisen suunnittelun perustutkinto tai rakennusarkkitehdin tutkinto), rakennusalan tuntemus sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävä taito.

Edellytämme sinulta rakennuspiirustusten lukutaitoa, tietotekniikan hyvää osaamista, sujuvaa tiimityöskentelytaitoa ja asiakaslähtöistä palveluasennetta. Järjestelmällisyys ja huolellisuus ovat välttämättömiä ominaisuuksia tehtävässä menestymiselle. Rakennusvalvontakokemus ja lupa-asioiden tuntemus lasketaan eduksi.

Palkka määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti ja koeaika on 6 kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi viimeistään 26.4.2018 klo 14:00 ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennusvalvontapäällikkö Ulla-Maija Upola, puh. 040 191 6032 tai ulla-maija.upola(at)sipoo.fi