Open vacancy Carea

Osastonylilääkäri nuorisopsykiatriaan

CareaCareaKouvola
Työavain: 
177048
Hakuaika alkaa: 
13.4.2018
Hakuaika päättyy: 
20.5.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme osastonylilääkäriä nuorisopsykiatriaan

Kymenlaakson psykiatrinen sairaala sijaitsee Kouvolassa Pohjois-Kymen sairaalan vieressä. Sairaalassa on yksi nuorisopsykiatrian osasto. Nuorisopsykiatrialla on lisäksi avohoitopalveluita tarjoavat poliklinikat Kotkassa ja Kouvolassa. Kehitämme ja toteutamme palveluja yhteistyössä perusterveydenhuollon toimijoiden kanssa ja olemme keskeinen toimija alueellisen syömishäiriöiden hoitomallin kehittämisessä. Ajankohtaisesti toimintamme painopistealueita ovat perhe- ja verkostotyön sekä tehostetun avohoidon kehittäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistettu nuorisopsykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Psykoterapiakoulutus ja -kokemus katsotaan eduksi.

Tule hyvin toimivan ja kokeen tiimin jäseneksi mielenkiintoiseen työhön!
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden joustaviin työaikoihin ja mahdollisuudet ammatilliseen täydennyskoulutukseen

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

ylilääkäri Tuuli Nikkarinen p. 044 223 1571
Carean keskus p. 05 220 51
sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi