Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Sairaanhoitajan toimi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
177072
Hakuaika alkaa: 
10.4.2018
Hakuaika päättyy: 
30.4.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
14.5.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettava sairaanhoitajan määräaikainen toimi, jonka sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa Perhe- ja psykososiaalisten palveluiden tulosalueella Mielenterveys- ja päihdeyksikössä, Ruukin mielenterveysneuvolassa. Tehtäviin kuuluvat mielenterveys- ja päihdetyö sekä opioidiriippuvaisten korvaushoidon toteuttaminen.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, sairaanhoitajan tutkinto. Suuntautuminen psykiatriseen hoitotyöhön sekä päihdeosaaminen katsotaan eduksi. Edellytämme työntekijältä kehitysmyönteisyyttä sekä kykyä sopeutua muuttuviin työolosuhteisiin.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan (T-todistus) 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Toimessa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Noudatamme määräaikaisen toimen täytössä 3 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaanhoitaja Minna Myllymäki puh. 040 135 7958 ja tulosyksikön johtaja Jyrki Seppä puh. 044 439 4766 . Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi.