Open vacancy Sipoon kunta

Rekisteriassistentti

Sipoon kuntaTekniikka- ja ympäristöosasto, RakennusvalvontaSipoo
Työavain: 
177087
Hakuaika alkaa: 
10.4.2018
Hakuaika päättyy: 
26.4.2018 14.00
Palkka: 
TS:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
7.5.2018, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on voimakkaasti kasvava kunta pääkaupungin läheisyydessä: rakentaminen on meillä erityisen vilkasta. Rakennusvalvonta ohjaa ja valvoo kunnan alueella tapahtuvaa rakentamista sekä rakentaa ja ylläpitää rakennusrekisteriä varsinaisen perustehtävänsä ohella.

Haemme nyt joukkoomme REKISTERIASSISTENTTIA ajalle 7.5.2018-6.5.2020, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Rekisteriassistenttina tehtävänäsi on avustaa rekisterimme laadunparantamisprojektissa. Rakennusrekisteri on rakennusvalvonnan keskeinen työväline ja meillä on meneillään siihen liittyvä laaja projekti. Tämän lisäksi työtehtäviisi kuuluvat tarvittaessa maastokäynnit sekä asiakaspalvelu.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä mukavan ja keskustelevan 10-hengen työyhteisön tuen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva toisen asteen rakennus- tai maanmittausalan koulutus sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävä taito. Myös valmistumisvaiheessa olevat alan opiskelijat otetaan huomioon.

Edellytämme sinulta monipuolista tietoteknistä osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä rakennuspiirustusten lukutaitoa. Järjestelmällisyys ja huolellisuus ovat välttämättömiä ominaisuuksia tehtävässä onnistumiselle. Paikkatieto-ohjelmien hallinta, rakennusvalvontakokemus ja lupa-asioiden tuntemus katsotaan lisäksi eduksi.

Oman auton käyttö ja ajokortti ovat eduksi tehtävän hoitamisessa.

Palkka määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti ja koeaika on 6 kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi viimeistään 26.4.2018 klo 14:00 ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennusvalvontapäällikkö Ulla-Maija Upola, puh. 0401916032 tai ulla-maija.upola(at)sipoo.fi