Open vacancy Sipoon kunta

Hankepäällikkö

Sipoon kuntaTekniikka- ja ympäristöosastoSipoo
Työavain: 
177174
Hakuaika alkaa: 
11.4.2018
Hakuaika päättyy: 
2.5.2018 20.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto vastaa koko kunnan investointien hallinnasta, suunnittelusta ja rakennuttamisesta, toimitilojen ja infran ylläpidosta sekä viranomaisyhteistyöstä.

Sipoo kasvaa nopeasti, joten haemme nyt joukkoomme kahta HANKEPÄÄLLIKKÖÄ johtamaan rakennushankkeitamme.

Hankepäällikkönä johdat laajoja ja haastavia investointihankkeita vastaten hankkeen kokonaisuudesta ja onnistumisesta tavoitteiden mukaisesti. Vastaat yhdyskunta- ja palvelurakentamisen tarve-, yleis- ja hankesuunnitelmien laadintaprosesseista ja johdat kokonaisuutta suunnittelupöydältä aina käyttöönottoon asti. Olet vastuussa hankkeen taloudesta, aikataulusta, raportoinnista sekä prosessien arvioinnista ja kehittämisestä. Sinulla on hyvät ratkaisu- ja neuvottelutaidot ja toimit sujuvassa yhteistyössä niin konsulttien, käyttäjien kuin muidenkin sidosryhmien kanssa. Hankepäällikkönä kuulut myös investointien johtoryhmään.

Tullessasi meille töihin saat haastavia ja mielenkiintoisia yhdyskunta- ja palvelurakentamisen projekteja, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä joustoa työskentelyysi. Rohkaisemme ja kannustamme oman osaamisen kehittämiseen, koulutukseen ja uuden oppimiseen.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, rakentamisen, kaavoituksen ja tekniikan prosessien tuntemista sekä toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävää hallintaa. Tarjoamme myös mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen.

Odotamme sinulta kokonaisuuslähtöisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä sekä kehittämisorientoitunutta ja tavoitteellista työskentelytapaa. Osaat ennakoida, pidät langat käsissäsi ja kykenet johtamaan kokonaisuuksia. Arvostamme kokemusta projektijohtamisesta ja hankehallinnasta sekä suunnitteluprosessien tuntemusta.

Tehtävät ovat vakituisia ja alkavat sopimuksen mukaan.

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Sipoota ja jätä hakemuksesi sekä CV:si 2.5.2018 klo 20:00 mennessä ohessa olevan linkin kautta, tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry

Katso lisätietoja käynnissä olevista rakennus- ja kehittämishankkeista osoitteessa:

www.sipoorakentaajakehittaa.fi

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävistä antavat tilapalvelupäällikkö Juha Pohjonen p. 0401914517 tai juha.pohjonen(at)sipoo.fi ja vt. kuntatekniikan päällikkö Lari Siren p. 0401914443 lari.siren(at)sipoo.fi