Open vacancy Kirkkonummen kunta

Lähihoitaja

Kirkkonummen kuntaPERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Ympärivuorokautiset asumis- ja hoivapalvelut, PalvelutaloKirkkonummi
Työavain: 
177181
Hakuaika alkaa: 
13.4.2018
Hakuaika päättyy: 
29.4.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lähihoitaja, Palvelutalo

Kirkkonummen palvelutalossa on haettavana lähihoitajan vakituinen toimi 16.4.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirkkonummen palvelutalo sijaitsee keskustassa monien palvelujen lähellä, osoitteessa Rajakuja 3 A. Kirkkonummen kunnan perusturva tuottaa hoivapalvelut. Tällä hetkellä talossa asuu 42 asukasta ja talo toimii 3 kerroksessa. 1.kerroksessa on ryhmäkoti 2. sekä 3. kerroksessa on 27 asuntoa. Kaikki asukkaat asuvat omissa kodeissaan vuokralla. Talossa noudatetaan aktivoivaa työotetta, jotta asukkaan omatoimisuus säilyisi mahdollisimman pitkään. Henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Toivomme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sitoutumista asukkaan hyvään kokonaisvaltaiseen huolenpitoon kunnioittaen jokaisen asukkaan itsemääräämisoikeutta. Molempien kotimaisten kielten suullinen taito katsotaan eduksi. Palkkaus määräytyy KTVES:n mukaan.

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Anni-Mari Lämsä puh. 050 3273680 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

Lähetä hakemuksesi sähköisellä kuntarekryn hakulomakkeella Hakuaika päättyy 29.4.2018 klo 12:00