Open vacancy Sipoon kunta

Lastentarhanopettaja, Nikkilän päiväkoti

Sipoon kuntaVarhaiskasvatuspalvelutSipoo
Työavain: 
177317
Hakuaika alkaa: 
12.4.2018
Hakuaika päättyy: 
26.4.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksen tämän hetkisenä painopistealueena on liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen. Liikunnan avulla annamme lapselle myönteisiä osallistumisen kokemuksia ja elämyksiä lähellä luontoa. Kunnan kaksikielisyys on rikkaus, joka antaa hyvän perustan kielellisen kulttuurin ja kielellisten valmiuksien kehittymiselle. Lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia tuemme ja turvaamme lasten ja perheiden osallisuuden kautta.

Haemme nyt LASTENTARHANOPETTAJAA vakituiseen tehtävään 1.8.2018 alkaen.

Sijoituspaikkana on Nikkilän päiväkoti, joka sijaitsee Sipoon keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Päiväkoti tarjoaa suomen- ja ruotsinkielistä varhaiskasvatusta 1-5-vuotiaille. Tehtävä sijoittuu suomenkieliseen 3-5-vuotiaiden ryhmään. Tavoitteenamme on sujuva yhteistyö kieliryhmien yli ja lasten tutustuttaminen kummankin kulttuurin erityispiirteisiin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot 60 opintopisteen laajuisina. Tehtävä edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa.

Toivomme sinun olevan joustava, sosiaalinen ja tulevan hyvin toimeen sekä lasten että aikuisten kanssa. Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin kaksikielisessä talossa sekä mukavan työyhteisön tuen.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun henkilön on käytävä perusterveystarkastuksessa 6 kuukauden koeajan kuluessa palvelussuhteen alkamisesta, sekä esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 26.04.2018 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen päiväkodinjohtaja Barbro Viileinen 0505543483 tai barbro.viileinen(at)sipoo.fi