Open vacancy Sipoon kunta

Erityislastentarhanopettaja, Mäntymäen päiväkoti

Sipoon kuntaVarhaiskasvatuspalvelutSipoo
Työavain: 
177321
Hakuaika alkaa: 
12.4.2018
Hakuaika päättyy: 
26.4.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksen tämän hetkisenä painopistealueena on liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen. Liikunnan avulla annamme lapselle myönteisiä osallistumisen kokemuksia ja elämyksiä lähellä luontoa. Kunnan kaksikielisyys on rikkaus, joka antaa hyvän perustan kielellisen kulttuurin ja kielellisten valmiuksien kehittymiselle. Lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia tuemme ja turvaamme lasten ja perheiden osallisuuden kautta.

Haemme nyt ERITYISLASTENTARHANOPETTAJAA vakituiseen tehtävään 1.8.2018 alkaen.

Sijoituspaikkana on Mäntymäen päiväkodin tuettu pienryhmä. Mäntymäen päiväkoti sijaitsee Etelä-Sipoossa, Söderkullan keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lähellä luontoa. Päiväkodissa toimii viisi lapsiryhmää, jotka tarjoavat päivähoitoa 1-5-vuotiaille lapsille.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukaisesti; edellytyksenä on vähintään lastentarhanopettajan tutkinto tai yliopistollisen kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lastentarhanopettajan koulutus; varhaiskasvatus)
tai sosiaalikasvattajan, sosiaalialan ohjaajan tai sosionomin (AMK) tutkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet opinnot yhteensä 60 opintopisteen laajuisina ja sen lisäksi yliopistossa suoritetut asetuksessa määritellyt erityisopettajan opinnot. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Toivomme sinun olevan joustava, sosiaalinen ja tulevan hyvin toimeen sekä lasten että aikuisten kanssa. Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin ja mukavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun henkilön on käytävä perusterveystarkastuksessa 6 kuukauden koeajan kuluessa palvelussuhteen alkamisesta, sekä esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 26.04.2018 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa lastentarhanopettaja Jaana Vapaavuori 0504437042 tai jaana.vapaavuori(at)sipoo.fi